• امروز : یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • 02126403387 - 09352200077
  • ربات تلگرام پاسارگادتاباک

Intensity چیست؟

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

Intensity به عنوان استانداردی برای قهوه به شمار می‌رود و بطور کلی به معنی میانگین امتیازهای داده شده توسط کارشناسان حرفه‌ای قهوه از لحاظ‌های گوناگون مانند غلظت ، طعم و رایحه ، کافئین و … می‌باشد. محدوده‌ی نمره‌های داده شده از 2 تا 12 است . البته این نکته را فراموش نکنید که امتیاز پایین‌تر یک قهوه نسبت به دیگری دلیل پایین بودن کیفیت آن نیست ، Intensity با توجه به ذائقه‌های افراد ، امتیاز یک قهوه را تعیین می‌کند . به عنوان مثال هرچه غلظت قهوه بالاتر باشد امتیاز بیشتری می‌گیرد اما برخی افراد قهوه‌ی با غلظت پایین‌تر را بیشتر می‌پسندند پس قهوه‌ی مورد علاقه‌ی آنها از نظر غلظت نمره پایینتری را دارا می‌باشد.

Intensity شامل 8  مورد می‌باشد :
1 – رُست : هرچه درجه‌ی رست تیره‌تر باشد نمره‌ی آن بالاتر است .
2 – تلخی : هرچه درجه‌ی رست تیره تر باشد ، تلخی قهوه بیشتر است و تلخی بیشتر نمره‌ی بیشتری می‌گیرد.
3 – ترش‌مزگی یا اسیدیته : هرچه ترشمزگی کمتر باشد نمره‌ی دریافتی بالاتر است .
4 – آسیاب : درجه‌ی آسیاب نرم‌تر مساوی است با نمره بهتر و بالاتر .
5 – غلظت : هنگامی که درجه‌ی آسیاب قهوه نرم‌تر باشد آب راحت‌تر از میان ذرات آن عبور می‌کند، همچنین زمان بیشتری برای تهیه‌ی قهوه نیاز است و غلظت آن بیشتر می‌شود . هرچه غلظت بالاتر باشد نمره‌ی بیشتری را داراست .
6 – مقدار قهوه بدست آمده : کپسول‌های قهوه با Intensity عدد 8 و بالاتر یک گرم قهوه‌ی بیشتری را نسبت به دیگر کپسول‌ها دارا هستند . بالاترین درجه‌ی Intensity برای کپسول قهوه حاوی 6 گرم قهوه است .
7 – کافئین : هرچه درجه‌ی رُست تیره تر باشد ، کافئین قهوه کمتر است . کافئین بالاتر نمره‌ی بالاتری را دریافت می‌کند.
8 – طعم و رایحه : برخی از انواع طعم و رایحه‌های قهوه هستند که طعم میوه‌ای و گلی مانند می‌دهد. این قهوه‌ها اگر با درجه‌ی تیره آسیاب شوند سریعا می‌سوزند و چیزی که باقی می‌ماند طعمی دودی و شکلاتی تلخ است . طبیعتا هرچه که طعم و رایحه‌ی قهوه بهتر باشد نمره‌ی آن نیز بالاتر است.

ترکیبات قهوه‌ای که Intensity بالاتری را دارند برای تهیه‌ی قهوه همراه با شیر و یا طعم دهنده‌های دیگر توصیه می‌شوند و قهوه‌هایی که Intensity آنها 5 و یا پایین‌تر است برای مصرف عادی و یا با مقدار اندکی شیر بهتر است . البته به طور کلی این نکته بستگی به ذائقه‌ی افراد دارد.

خواندن 948 دفعه

اطلاعات تماس

  • بلوار ميرداماد-ايستگاه متروی ميرداماد-مجتمع تجاری اداری رز ميرداماد طبقه دوم تجاری واحد TS-12
  • 26403383 - 26403387
    مدیریت 09352200077 
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ما را دنبال کنید

آخرین مطالب ارسالی انجمن

Top