• امروز : پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸
  • 02126403387 - 09352200077
  • ربات تلگرام پاسارگادتاباک

اصطلاحاتی در دنیای قهوه

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

Acidity:
یکی از سه شاخصه اصلی قهوه است که به صورت تندی یا تیزی مرکبات مانند سرزنده ای بر روی زبان حس می‌شود؛ این حس تند و تیز مطبوع در ارتباط با قهوه هایی است که در ارتفاعات بالایی از سطح دریا کشت می‌شوند.
اسیدیتی به عنوان یک کیفیت طعمی شناخته می‌شود و این کلمه به معنای اسیدی بودن نوشیدنی (ph<7) نیست.

Acrid :
طعمی آزار دهنده همراه با حس زننده ای از تلخی و یا ترشی است.

Aftertaste :
طعم ماندگار قهوه که پس از نوشیدن آن حس می‌شود و در ذهن باقی می‌ماند.

Aroma :
کیفیتی از رایحه قهوه می‌باشد که از لحظه برخورد آب با قهوه قابل تشخیص است و برخی از فاکتور های طعمی از این طریق بدست می‌آید.

Blend :
ترکیبی از دو یا چند قهوه که از خواستگاه ، مزرعه ، زیر‌گونه ، پروسس و یا رست متفاوتی از هم داشته باشند.

Body :
تاثیر دهانی، سنگینی و غلظت (ویسکوزیته)  نوشیدنی قهوه که بر روی زبان احساس می‌شود.

خواندن 1063 دفعه

اطلاعات تماس

  • بلوار ميرداماد-ايستگاه متروی ميرداماد-مجتمع تجاری اداری رز ميرداماد طبقه دوم تجاری واحد TS-12
  • 26403383 - 26403387
    مدیریت 09352200077 
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

عضویت در خبرنامه

لطفا تلفن همراه خود را صحیح وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را صحیح وارد کنید

ما را دنبال کنید

 

Top