روش های برداشت قهوه

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

 برداشت نواری :
تمامی گیلاس‌های قهوه به صورت یکجا در این روش برداشت می‌شود.

برداشت انتخابی :
در این روش تنها گیلاس‌های رسیده برداشت شده و به صورت تکی توسط دست چیده می‌شوند.
برداشت کننده‌های قهوه تقریبا هر 8 تا 10 روز یکبار در میان درختان قهوه پرسه می‌زنند و تنها میوه‌های قهوه‌ای که کاملا رسیده اند را می‌چینند.
به دلیل طاقت فرسا بودن و هزینه بر بودن این روش برداشت ، معمولا برای دانه‌های عربیکا استفاده می‌شود .

یک برداشت کننده‌ی خوب می‌تواند در روز حدود 40 تا 90 کیلو قهوه برداشت کند که حدودا 9 تا 18 کیلو دانه‌ی قهوه به دست می‌دهد.
سهم روزانه‌ هر کارگر به دقت وزن می‌شود و هر نفر به اندازه‌ی استحقاقش دستمزد می‌گیرد.

خواندن 193 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 07 بهمن 1398 13:38
محتوای بیشتر در این بخش: « کیک شکلات قهوه تولید قهوه گام اول »

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید