متمم پروتوکل قهوه‌آزمایی

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

انجمن قهوه تخصصی (SCA) به‌منظور رعایت نکات بهداشتی و کاهش احتمال سرایت ویروس کرونا، متمم کوتاهی برای پروتکل قهوه‌آزمایی جلسات ارزیابی حسی قهوه و مسابقات قهوه‌آزمایی منتشر کرده است.
قهوه‌آزمایی از فعالیت‌های بسیار محبوب رویدادهای انجمن جهانی قهوه تخصصی است. ما در واکنش به شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا)، با همکاری کاپ آو اکسلنس و سایر متخصصان قهوه‌آزمایی، رویه‌ی جدیدی برای قهوه‌آزمایی طراحی و پیاده‌سازی کرده‌ایم که امکان قهوه‌آزمایی بدون انتقال آلودگی را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند.
پرسنل انجمن قهوه تخصصی در بدو ورود به هر شرکت‌کننده یک قاشق قهوه‌آزمایی و یک لیوان کوچک شیشه‌ای می‌دهند.
فنجان‌های نمونه بر روی میز قهوه‌آزمایی قرار می‌گیرند، و گرداننده‌ی جلسه یا فرد داوطلب روباره را با قاشقی تمیز از سطح فنجان‌ها برمی‌دارد.
هر شرکت‌کننده با قاشق خودش از فنجان نمونه قهوه برمی‌دارد و در لیوان کوچک شیشه‌ای می‌ریزد. سپس شرکت‌کنندگان قهوه را مستقیما از لیوان کوچک شیشه‌ای‌شان می‌چشند. از قاشق برای چشیدن قهوه استفاده نمی‌شود، بلکه فقط برای انتقال نمونه به لیوان‌های شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قاشق‌ها به هیچ وجه نباید با دهان یا لیوان شخصی تماس پیدا کنند.
گردانندگان جلسه بین فنجان‌های نمونه سطل زباله و ظرف آب داغ قرار می‌دهند تا شرکت‌کنندگان بتوانند ته‌مانده‌ی قهوه را از لیوان‌هایشان بشویند.
بین فنجان‌های نمونه، فنجانی برای شستن قاشق‌ها قرار داده می‌شود. به یاد داشته باشید که از قاشق تنها باید برای انتقال قهوه استفاده کرد.
قاشق و فنجان اضافه در دسترس کسانی که بخواهند در طول جلسه قاشق یا فنجانشان را عوض کنند قرار می‌گیرد.
سطوح میز قهوه‌آزمایی بین جلسات ضدعفونی خواهد شد.
برای کسانی که تمایلی به شرکت در قهوه‌آزمایی ندارند، می‌توان قهوه‌ی دمی با دستگاه‌های قهوه‌ساز فراهم کرد.

SCA staff will provide each cupping participant a cupping spoon and an individual shot glass upon arrival.
Sample cups will be placed on cupping tables, and the crust cleared with a clean spoon by volunteer or lead.
Individuals will approach the cupping bowl with their spoon and spoon a sample from the bowl into their shot glass. Participants will then taste directly from their shot glass. The spoon will not be used for tasting, only to transfer the sample to individual cups. The spoon should not touch one’s mouth or drinking cup.
Staff will provide hot water and dump buckets in between samples for rinsing coffee out of the shot glasses.
In between samples, spoons will be rinsed in a rinse cup. Remember, spoons should only be used for transferring coffee.
Backup spoons and cups will be made available for those who might need a replacement during the cupping.
Cupping table surfaces will be sanitized in between sessions.
For those who wish to avoid cuppings, batch brewers can be made available upon request.

خواندن 146 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 17 اسفند 1398 08:59

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید