• امروز : پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸
  • 02126403387 - 09352200077
  • ربات تلگرام پاسارگادتاباک

نکاتی که در هنگام خرید یک دستگاه اسپرسو ساز باید در نظر بگیرید :

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

میزان بار یا فشار بخار

فشار بخار خوب ، از ضروریات دستگاه قهوه ساز برای تهیه خامه یا کف می باشد . به این معنی که بخار با پودر قهوه با سرعت تنظیم شده و مناسب برخورد کند. سرعت خیلی کم باعث ایجاد طعمی تلخ یا تیز خواهد شد. فشار بین 1 4 تا 19 بار میزان مطلوب است، گرچه برخی تولید کنندگان ادعا می کنند که فشار بین 9 تا 11 بار، اگ ر دانه های قهوه به خوبی آسیاب شده باشند، کافی است.

 

ترموبلاک ( Thermoblock)

برای دستیابی به بهترین طعم قهوه، مهم این است که قهوه را نجوشانید؛ ترموبلاک نوعی جوش آور است که دمای آب را به حد دمای عالی (حدود 90 درجه) بوسیله پمپ بالا می برد. برخی از مدل ها دارای سیستم ترموبلاک برای کف کردن شیر نیز به کار برده می شود ، که احتیاج به حرارت حدود 120 درجه دارند.

 

نگهدارنده فیلتر

این قطعه دانه های قهوه را نگه داشته و بایستی آن ها را گرم نگهدارد . مدل های ساده دارای پایه فیلتر آلومینیومی است ولی در مدل های گران تر دارای پایه فیلتر از جنس برنج هستند که زمان طولانی تری گرم می مانند.

 

ولتاژ دستگاه

مانند کتری برقی داشتن ولتاژ بیشتر در دستگاه باعث زودتر به جوش آمدن آب خواهد شد، زمانیکه می خواهید چندین اسپرسو تهیه کنید، دستگاه با ولتاژ بالا بهتر است.

 

خواندن 40743 دفعه

اطلاعات تماس

  • بلوار ميرداماد-ايستگاه متروی ميرداماد-مجتمع تجاری اداری رز ميرداماد طبقه دوم تجاری واحد TS-12
  • 26403383 - 26403387
    مدیریت 09352200077 
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

عضویت در خبرنامه

لطفا تلفن همراه خود را صحیح وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را صحیح وارد کنید

ما را دنبال کنید

 

Top