• امروز : دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸
  • 02126403387 - 09352200077
  • ربات تلگرام پاسارگادتاباک

Blind Cupping

این مورد را ارزیابی کنید
(5 رای‌ها)

ممکن است فکر کنید که همیشه قهوه روی میز خود را ارزیابی می­کنید اما احتمالاً اینگونه نیست. انتظارات شما و تعصبات شخصی همواره بر امتیازی که می­دهید تأثیر می­گذارند.
تنها راه حل؟ Blind Cupping یا قهوه آزمایی چشم بسته
این کار نه تنها به شما کمک می­کند که قهوه را با دقت ارزیابی کنید بلکه تعصبات شخصی شما را نشان می­دهد و قدرت چشایی شما را تست می­کند. پس، بیایید نگاهی به چگونگی انجام آن بیاندازیم.
Blind Cupping یا کاپینگ چشم بسته چیست؟
Blind Cupping با کاپینگ معمولی قهوه که هیچ چیزی در مورد قهوه­ای که تست می­کنید نمی دانید ، تفاوت دارد. این بدان معنی است که به حقیقت نزدیک شوید. علاوه بر این، برای عینیت و بینش بهتر، می­توانید قهوه را از روستری های دیگر هم به میز آزمایش اضافه کنید.
در Blind Cupping افرادی که قهوه را می­چشند، نمی­دانند چه قهوه ای در کدام فنجان است . همچنین در یک Double Blind Cupping افرادی که این رویداد را میزبانی می­کنند نیز نمی­دانند.
هنگام چشیدن قهوه هدف این است که بهترین فنجان قهوه را پیدا کنید – بدون اینکه پیش داوری های خودتان بر نتایج تأثیر بگذارید. برند، نظرات دیگران و هزینه نسبی قهوه، همه عوامل تأثیرگذار در قضاوت ما از قهوه هستند.
پس Blind Cupping چگونه انجام می­شود؟ خوشحالم که پرسیدید!

Blind Cupping
آیا برای انجام Blind Cupping باید حتماً تفت دهنده قهوه باشید؟ قطعاً نه! تنها باید کسی باشید که به قهوه علاقه­مند است، مایل به بهبود چشایی خود است یا قدردان این نوشیدنی محبوب است.
در اینجا کاپینگ قهوه را دوباره توضیح نمی­دهیم – اگر مایلید این را یاد بگیرید، راهنمای آن را در اینجا بخوانید.  بیایید کار خود را ادامه دهیم و به چگونگی انجام Blind Cupping و Double Blind Cupping نگاهی بیاندازیم:
(حداقل) دو قهوه را انتخاب کنید.
یک شخص حرفه­ای در مورد قهوه را دعوت کنید تا (حداقل دو) قهوه توسط یک روستری دیگری بیاورد.
تجهیزات خود را آماده کنید (تخته کار، قاشق و غیره).
از شخص دیگری بخواهید تا زیر ظرف­ها را برچسب­گذاری کند و نمونه قهوه اولیه را در فنجان­های مربوطه قرار دهد.
فنجان­ها را با آب پر کنید و وارد فرآیند کاپینگ قهوه ( قهوه آزمایی ) شوید، با بو کردن شروع کنید و از طریقطعم، اسیدیته، غلظت، یکنواختی و غیره پیش بروید.
به هر جنبه از قهوه امتیاز بدهید.
مجموع امتیازات را حساب کنید.
فنجان­ها را بلند کنید و نام هر قهوه را در کنار یادداشت­های آن فنجان بنویسید.
نتیجه را قضاوت نکنید! ممکن است به قهوه ی رقیب خود امتیاز بالاتری از خودتان داده باشید.اجازه دهید این یک لحظه آموزنده باشد که در آن چیزی را درباره خودتان و قهوه ­تان یاد می­گیرید.

راهنمایی­های اضافه و ترفندها

برای به دست آوردن بیشترین بازده از Blind Cupping موارد زیر را امتحان کنید:
آن را به طور منظم انجام دهید (به خصوص اگر روستر هستید).هر چه بیشتر این کار را انجام دهید، در آن ماهرتر می­شوید.
دوستان قهوه­دوست خود را دعوت کنید و برنامه چشیدن نوشیدنی های مختلف برگزار کنید. می­توانید یک قدم جلوتر بروید و از پنیر، شکلات یا هر غذای خاص و نوشیدنی دیگری هم استفاده کنید.
از یکی از دوستانتان که قهوه دوست ندارد درخواست کنید که به همراهتان این کار را انجام دهد.نظرات آن­ها عالی خواهد بود.(مادر خودم به من گفت که قهوه تیره ی سوپرمارکت را به انواع مختلف قهوه محلی ترجیح می­دهد).
تعصبات خود را به چالش بکشید و خود را برای یادگیری با Blind Cupping آماده کنید. به یاد داشته باشید که هر روز غذاهایی می­خورید و نوشیدنی­هایی می­نوشید که شامل صدها طعم مختلف هستند. هنگامی که با فرآیند خلاقانه ی چشیدن قهوه درگیر هستید، در چشیدن بهتر می­شوید و بعنوان یک حرفه­ای در صنعت قهوه رشد می­کنید.

خواندن 726 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 19 شهریور 1397 ساعت 10:22

به ماسترو رحیمی امتیاز دهید

روی تصویر زیر کلیک کنید و امتیاز دهید

به ماسترو رحیمی چه امتیازی می دهید؟

عضویت در خبرنامه

لطفا تلفن همراه خود را صحیح وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را صحیح وارد کنید
کد امنیتی را در کادر زیر وارد کنید
کد امنیتی
لطفا کد را صحیح وارد کنید

ما را دنبال کنید

 

Top